Alcalina 11 Litri

Perfect pentru tine

Recipientele de 11 litri sunt perfecte atât pentru acasa, cat si pentru locul de munca. Acestea sunt usor de manevrat si de depozitat, fiind alegerea preferata a doamnelor si a oamenilor in varsta, precum si a celor care nu pot ridica greutati. Mai mult, acestea ocupa mai putin spatiu de depozitare si ofera totodata un aspect modern si minimalist.

Gust de sănătate

Pentru cei batrani, LaMuntenia ALCALINA este o alegere ce aduce o multime de beneficii. Cu cat imbatranim, organismul tinde sa devina mai acid si faciliteaza dezvoltarea afectiunilor, iar ALCALINA are rolul de a neutraliza aciditatea excesiva si mentine un echilibru al pH-ului corpului. Mai mult, sistemul imunitar devine mai vulnerabil, fapt ce poate duce la dezvoltarea unor afectiuni, insa consumul de apa cu pH ridicat ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Savurezi, returnezi, protejezi

Alege un pachet LaMuntenia ALCALINA si ia parte la misiunea noastra, aceea de a avea o tara curata, lipsita de poluare si deseuri. Recipientele noastre sunt reutilizabile, trecand printr-un amplu proces de curatare si dezinfectare. Recipientele deteriorate sunt de asemenea colectate si reciclate corespunzator. Savurezi, returnezi si astfel protejezi!

Atenționări

Desi prezinta o multime de avantaje, daca este consumata in exces, ALCALINA poate avea efecte neplacute pentru anumite persoane, fapt datorat pH-ului ridicat. Astfel, recomandam consultul unui medic cu privire la consumul apei cu pH ridicat. Printre cei atentionati, se numara persoanele cu boli renale, persoane aflate sub tratament medicamentos, copii si femei insarcinate. Astfel, recomandam consumul cu moderatie, precum si acordul unui specialist.

Alege acum un pachet LaMuntenia ALCALINA 11 LITRI

Fără watercooler? Alege un pachet LaMuntenia ALCALINA 11 LITRI doar cu recipiente de apă.

Întrebări frecvente

Cum comand ?

Poți comanda completând formularul din dreapta paginii. După finalizare, un operator LaMuntenia te va contacta pentru a stabilii toate detaliile. De asemenea, ne poți contacta la numerele de telefon 021 9598 sau 0735 377 400, de luni până vineri, între orele 08:00 si 18:00. Mai mult, ne poți scrie oricând pe Whatsapp sau la adresa de email apamuntenia@gmail.com , iar un operator te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Procesul de livrare

Livrarea se realizează de luni până vineri, intre orele 08:30 și 18:00. Produsele se livrează în ziua următoare de la data plasării comenzii. Livrarea este gratuită și nu se aplică costuri suplimentare. În ziua livrării, veți primi automat un SMS informativ care confirmă că livrarea se va efectua in decursul zilei. De asemenea, veți fi contactat telefonic de livrator înainte ca acesta să plece spre locația dumneavoastră și puteți astfel stabili detalii suplimentare cu acesta. Livratorii au un traseu prestabilit și încearcă, în limita disponibilității, să livreze produsele în cel mai bun interval de timp. Avem rugămintea de a pregăti în prealabil produsele ce vor fi preluate de livrator pentru a facilita procesul de livrare.

Despre watercooler

Watercoolerul oferit de LaMuntenia în cadrul pachetelor menționate reprezintă un dispozitiv modern, cu design plăcut și adaptabil oricărei încăperi, care are ca funcție principală accesul rapid la apă caldă și apă rece. Toate aceste dispozitive oferite de LaMuntenia funcționează pe bază de compresor, ceea ce duce la o răcirea mai puternică și mai rapidă a apei, precum și la un consum semnificativ redus al energiei electrice. Dispozitivele, cunoscute și sub numele de dozatoare, trebuie așezate întotdeauna în picioare. Înainte de livrare, fiecare dispozitiv este igienizat și verificat de către specialiștii LaMuntenia, iar la prima comandă un specialist se va ocupa de instalarea aparatului. Totodată, vă va arăta cum se folosește corespunzător un astfel de dispozitiv, trecând prin toate etapele : pornire, alimentare cu apă, înlocuire recipiente, golire, folosire, oprire. Este extrem de important ca aceste dispozitive să nu rămână fără apă. Dacă rămâneți fără apă, dispozitivul trebuie oprit până la următoarea alimentare. Culorile disponibile sunt alb, negru și gri, în limita stocului disponibil. Orice deteriorare sau modificare adusă dispozitivelor atrage după sine costuri suplimentare aferente contractului. Orice problemă prezentă la dispozitive duce la înlocuirea acestora cu alte produse disponibile în stoc.

Pot rezilia contractul ?

Contractul se realizează pe o perioadă de minim 12 luni, însă oferim clienților posibilitatea de a rezilia oricând, fără a avea costuri suplimentare.

Unde se livrează ?

În acest moment, LaMuntenia livrează oriunde în București, Ilfov și Giurgiu. Pentru județul Giurgiu, pot exista anumite zile dedicate special livrării, lucru care va fi menționat încă de la început. LaMuntenia își rezervă dreptul de a alege zona de livrare precum și perioada. În 99% dintre cazuri, comenzile din București și Ilfov vor fi livrate în ziua următoare aferentă plasării comenzii.

Dacă rămân fără apă ?

Dacă cantitatea de apă nu este suficientă, puteți opta fie pentru un extra-abonament, ceea ce presupune comanda unui număr de recipiente suplimentar, fie pentru modificarea pachetului începând cu următoarea comandă, unde puteți alege o cantitate mai mare de recipiente.

Igienizare watercooler

Fiecare pachet LaMuntenia beneficiază de igienizare periodică a dispozitivelor, aceasta fiind gratuită, odată la 6 luni. De asemenea, LaMuntenia poate realiza igienizări și la cerere. Pe tot parcursul procesului de igienizare, veți beneficia de un alt watercooler pentru a putea folosi în continuare produsele LaMuntenia.

Vreau mai multe dozatoare

Pachetele standard LaMuntenia constau într-un număr de recipiente și un watercooler. Evident, există situații când sunt necesare mai multe dispozitive, mai ales în cazul companiilor. Astfel, există posibilitatea de a crea pachete personalizate. Mai mult, odată ce numărul de recipiente cu apă devine tot mai mare, puteți beneficia de oferte personalizate și avantajoase pentru dumneavoastră.

ALCALINA este alcalină ?

LaMuntenia ALCALINA este un produs realizat prin ample procedee de captare, filtrare și îmbuteliere. pH acesteia depășește valori de 8.2, specific apelor alcaline. Întrucât prin definiție apa alcalină este doar apa cu pH ridicat direct de la sursă, LaMuntenia ALCALINA nu este o apă alcalină. Precum în cele mai multe cazuri pe piața din Romania, proprietățile acestei ape sunt identice cu ale celei alcaline, singura diferență fiind semantica cuvintelor. Astfel, denumirea de ALCALINA este folosită cu titlu informativ și reprezintă o generalizare a tuturor proprietăților și beneficiilor prezente.

1 Step 1

COMANDĂ ACUM 

Completează datele personale și alege pachetul dorit. După finalizare, vei fi contactat de un operator pentru stabilirea tuturor specificațiilor.

Date personale
Adresă de livrare
Tipul de pachetAlege tipul de pachet dorit, cu watercooler sau fără
Doresc ofertă personalizată
Prelucrare datePrelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în interes legitim pentru a vă putea răspunde solicitării pe care ați efectuat-o completând formularul de contact. Vă rugăm să bifați opțiunea corespunzătoare alegerii dumneavoastră, asupra informărilor comerciale înainte de a trimite solicitarea.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right