ALCALINA

Despre apă

LaMuntenia ALCALINA oferă hidratare optimă și beneficii pentru sănătate datorită pH-ului ridicat, similar apelor alcaline naturale. Filtrată prin osmoză inversă, apa ALCALINA este pură și de cea mai înaltă calitate. Aceste recipiente de 11 litri sau 19 litri sunt ideale pentru birou sau acasă, asigurându-ți prospețimea și echilibrul de care ai nevoie zi de zi. Bucură-te de o apă sănătoasă și de o hidratare superioară cu ALCALINA!

 • pH ridicat
 • gust alcalin
 • recipiente reutilizabile
 • purificată microbiologic
 • testată și verificată
 • 100% sistem HACCP

Abonamente ALCALINA

Abonamentul LaMuntenia ALCALINA îți oferă un număr flexibil de bidoane de apă plată, astfel încât să te bucuri de hidratare constantă și de calitate.

Abonamentul include bidoane de 11 litri sau 19 litri, livrate gratuit la birou sau acasă, în funcție de nevoile tale.

În plus, primești un dozator modern, oferit în custodie, care asigură confortul și comoditatea zilnică. Cu LaMuntenia, hidratarea devine simplă și eficientă, fără griji suplimentare.

 • transport gratuit
 • dozator cu compresor în custodie
 • recipiente reutilizabile în custodie
 • igienizare gratuită a dozatorului
 • instalare gratuită a dozatorului
 • fără garanție pentru recipiente

*cantitatea minimă pentru abonament este de 3 recipiente de 11L sau 2 recipiente de 19L

LaMuntenia ALCALINA

Descoperă recipientele cu apă LaMuntenia ALCALINA și bucură-te de o hidratare superioară! Fiecare bidon conține apă plată cu pH ridicat, similar apelor alcaline naturale, filtrată prin osmoză inversă pentru o puritate excepțională. Apa ALCALINA ajută la neutralizarea acidității din organism și contribuie la o stare generală de bine. Ideală pentru acasă sau la birou, această apă de înaltă calitate este disponibilă atât individual, cât și în cadrul abonamentelor noastre convenabile, care includ livrare gratuită și un dozator modern. Alege LaMuntenia pentru a descoperi beneficiile unei hidratări sănătoase și echilibrate!

Abonament

Abonamente LaMuntenia ALCALINA 11L – 19L

 • dozator în custodie
 • recipiente reutilizabile în custodie
 • transport gratuit
 • instalare și igienizare gratuite
 • livrare în București, Ilfov și Giurgiu
 • cantitate minimă: 2x19L sau 3x11L

*orice abonament este format din recipiente și un dozator, comandă ce trebuie plasată lunar.

Întrebări frecvente

Cum comand ?

Poți comanda completând formularul din dreapta paginii. După finalizare, un operator LaMuntenia te va contacta pentru a stabilii toate detaliile. De asemenea, ne poți contacta la numerele de telefon 021 9598 sau 0735 377 400, de luni până vineri, între orele 08:00 si 18:00. Mai mult, ne poți scrie oricând pe Whatsapp sau la adresa de email apamuntenia@gmail.com , iar un operator te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Procesul de livrare

Livrarea se realizează de luni până vineri, intre orele 08:30 și 18:00. Produsele se livrează în ziua următoare de la data plasării comenzii. Livrarea este gratuită și nu se aplică costuri suplimentare. În ziua livrării, veți primi automat un SMS informativ care confirmă că livrarea se va efectua in decursul zilei. De asemenea, veți fi contactat telefonic de livrator înainte ca acesta să plece spre locația dumneavoastră și puteți astfel stabili detalii suplimentare cu acesta. Livratorii au un traseu prestabilit și încearcă, în limita disponibilității, să livreze produsele în cel mai bun interval de timp. Avem rugămintea de a pregăti în prealabil produsele ce vor fi preluate de livrator pentru a facilita procesul de livrare.

Despre watercooler

Watercoolerul oferit de LaMuntenia în cadrul pachetelor menționate reprezintă un dispozitiv modern, cu design plăcut și adaptabil oricărei încăperi, care are ca funcție principală accesul rapid la apă caldă și apă rece. Toate aceste dispozitive oferite de LaMuntenia funcționează pe bază de compresor, ceea ce duce la o răcirea mai puternică și mai rapidă a apei, precum și la un consum semnificativ redus al energiei electrice. Dispozitivele, cunoscute și sub numele de dozatoare, trebuie așezate întotdeauna în picioare. Înainte de livrare, fiecare dispozitiv este igienizat și verificat de către specialiștii LaMuntenia, iar la prima comandă un specialist se va ocupa de instalarea aparatului. Totodată, vă va arăta cum se folosește corespunzător un astfel de dispozitiv, trecând prin toate etapele : pornire, alimentare cu apă, înlocuire recipiente, golire, folosire, oprire. Este extrem de important ca aceste dispozitive să nu rămână fără apă. Dacă rămâneți fără apă, dispozitivul trebuie oprit până la următoarea alimentare. Culorile disponibile sunt alb, negru și gri, în limita stocului disponibil. Orice deteriorare sau modificare adusă dispozitivelor atrage după sine costuri suplimentare aferente contractului. Orice problemă prezentă la dispozitive duce la înlocuirea acestora cu alte produse disponibile în stoc.

Pot rezilia contractul ?

Contractul se realizează pe o perioadă de minim 12 luni, însă oferim clienților posibilitatea de a rezilia oricând, fără a avea costuri suplimentare.

Unde se livrează ?

În acest moment, LaMuntenia livrează oriunde în București, Ilfov și Giurgiu. Pentru județul Giurgiu, pot exista anumite zile dedicate special livrării, lucru care va fi menționat încă de la început. LaMuntenia își rezervă dreptul de a alege zona de livrare precum și perioada. În 99% dintre cazuri, comenzile din București și Ilfov vor fi livrate în ziua următoare aferentă plasării comenzii.

Dacă rămân fără apă ?

Dacă cantitatea de apă nu este suficientă, puteți opta fie pentru un extra-abonament, ceea ce presupune comanda unui număr de recipiente suplimentar, fie pentru modificarea pachetului începând cu următoarea comandă, unde puteți alege o cantitate mai mare de recipiente.

Igienizare watercooler

Fiecare pachet LaMuntenia beneficiază de igienizare periodică a dispozitivelor, aceasta fiind gratuită, odată la 6 luni. De asemenea, LaMuntenia poate realiza igienizări și la cerere. Pe tot parcursul procesului de igienizare, veți beneficia de un alt watercooler pentru a putea folosi în continuare produsele LaMuntenia.

Vreau mai multe dozatoare

Pachetele standard LaMuntenia constau într-un număr de recipiente și un watercooler. Evident, există situații când sunt necesare mai multe dispozitive, mai ales în cazul companiilor. Astfel, există posibilitatea de a crea pachete personalizate. Mai mult, odată ce numărul de recipiente cu apă devine tot mai mare, puteți beneficia de oferte personalizate și avantajoase pentru dumneavoastră.

ALCALINA este alcalină ?

LaMuntenia ALCALINA este un produs realizat prin ample procedee de captare, filtrare și îmbuteliere. pH acesteia depășește valori de 8.2, specific apelor alcaline. Întrucât prin definiție apa alcalină este doar apa cu pH ridicat direct de la sursă, LaMuntenia ALCALINA nu este o apă alcalină. Precum în cele mai multe cazuri pe piața din Romania, proprietățile acestei ape sunt identice cu ale celei alcaline, singura diferență fiind semantica cuvintelor. Astfel, denumirea de ALCALINA este folosită cu titlu informativ și reprezintă o generalizare a tuturor proprietăților și beneficiilor prezente.

SUNĂ ACUM