Ce anume cautati ?

Ce se intampla cand nu consumam apa ?

Atunci cand ne oprim din a consuma lichide, nivelul acestora in corpul nostru scade. Tindem sa avem o falsa impresie cum ca apa se regaseste doar in stomac si vezica, si ca efectele acesteia sau ale absentei nu afecteaza asa de mult. Ei bine, cum am mentionat anterior, creierul este format in proportie de 95% din apa. Acesta utilizeaza apa pentru a regal temperatura corpului si pentru a previne efecte nedorite, precum hipertermiile, hipotermiile, dar in acelasi timp contribuie la lubrifierea  articulatiilormentinerea sanatatii organelor si determina eliminarea toxinelor din organism.

                Pe langa aceste aspect, lipsa apei in organism duce la o serie de efecte care afecteaza corpul uman in cel mai mic detaliu. Astfel, unul din semnele pe care corpul ni le ofera atunci cand vine vorba de deshidratare il reprezinta oboseala. Apa Muntenia incearca sa ofere tuturor consumatorilor o cale de echilibru intre stilul de viata pe care fara sa vrem si fara sa ne dam seama il adoptam si mentinerea sanatatii. Mai mult, pe langa simptomele de oboseala si efectele asociate acesteia, ne putem confrunta cu dureri de cap, ameteli, slabiciune muscular si forta scazuta, dar si cu sensibilitate crescuta la caldura.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*