Ce anume cautati ?

Muntenia 11 L – 19 L

Muntenia 11 L – 19 L

Apa naturala fara abonament 11 – 19 litri
Cu bidoane in custodie, fara dozator inclus

Comandati apa naturala fara abonament ! Serviciul online prin intermediul acestui formular ! Apa va ajunge la dvs. rapid si sigur !


Cel mai rapid mod de a comanda apa naturala fara abonament Acasa sau la Birou

               Apa naturala fara abonament –  Apa Muntenia reprezintă un brand 100% românesc, lucru de care suntem extrem de mândri, in contextul perioadei actuale, unde globalizarea marilor branduri devine inevitabilă. Mai mult, susținem la rândul nostru producătorii și firmele locale, deoarece ne gândim la cei din jurul nostru și încercăm pe cât de mult posibil sa împărtășim momente de echilibru și hidratare cu toți cei din jurul nostru. În cadrul companiei noastre, ne-am axat pe doua aspecte cruciale : sănătatea utilizatorului și satisfacția acestuia. Am pus starea de bine a clienților noștri pe un piedestral al obiectivelor, lăsând alte aspecte să fie îndeplinite organic.

                Apa naturala fara abonament – Apa Muntenia pune la dispoziția dumneavoastră cea mai simplă și totuși cea mai importantă cale spre o viață sănătoasă, și anume apa necarbogazoasă. Prin proceduri ample realizate sub o supraveghere constantă, punem la dispoziția dumneavoastră nu un produs, ci o promisiune a binelui. Apa naturala fara abonament  si servicii de inalta calitate. Apa noastră este purificată microbiologic printr-un procedeu numit osmoză inversă. Ulterior, este îmbogățită cu ozon, care joacă rolul unui dezinfectant natural, extrem de folositor corpului uman. Îmbutelierea este realizată în cele mai sigure condiții, respectând cu strictețe toate normele sanitare aflate în vigoare. Depozitarea acestora se face în condiții optime și în spații special amenajate, pentru a nu pune în pericol calitatea apei și satisfacția consumatorului. De asemenea, îmbutelierea este realizată pe baza unui sistem HACCP, reprezentând cel mai înalt standard calitativ. Proprietățile apei sunt testate cu regularitate și ne mândrim cu rezultate de cea mai înaltă calitate. Astfel, suntem lideri în ceea ce privește reziduul sec, deoarece este cel mai mic care se poate regăsi pe piața din România.