Watercooler

Watercooler și accesorii

Design

Design modern, plăcut, care se poate adapta oricărei încăperi

Răcire

Funcționare pe bază de compresor, având o capacitate mare de răcire. Consum redus de energie electrică.

Igienizare și instalare

Igienizare gratuită odată la 6 luni sau la cerere, contracost. Instalare gratuită la prima comandă.

Specificații watercooler

Producător : NEI

 • Capacitate încălzire 5 litri/oră
 • Capacitate răcire2 litri/oră
 • Capacitate rezervor apă caldă1 litru
 • Capacitate rezervor apă rece 3,5 litri
 • Putere încălzire550 W
 • Putere răcire 90 W
 • Funcție de răcire și încălzire a apei
 • Funcție de răcire și încălzire a apei
 • Sistem de răcire cu compresor și termostat automat
 • Protecție împotriva șocului electric
 • Nivel rezervor de apă din oțel inoxidabil: SUS304
 • Agent frigorific: R134A
 • Dimensiuni : 33 x 34 x 98 (cm)
 • Culoare : argintiu + negru

Informații utile

Instalare, mentenanță, retur, igienizare

Instalare

Atunci când decideți să colaborați cu LaMuntenia, primul pas îl reprezintă instalarea dispozitivului*. Astfel, un specialist LaMuntenia se va ocupa ce acest aspect în prezența dumneavoastră, pentru a vă asigura că dispozitivul este complet funcțional, dar și pentru a vă explica etapele necesare folosirii dozatorului, precum alimentarea cu apă, schimbul recipientelor goale, oprirea și pornirea, golirea de apă.

Instalare gratuită

La semnarea oricărui contract ce include și watercooler, clienții beneficiază de instalare gratuită a echipamentelor.

Mentenanță

LaMuntenia își asumă responsabilitatea pentru orice neconformitate sau problemă a dozatorului**, care nu a fost produsă de către utilizator. Astfel, dispozitivul în cauză va fi preluat și înlocuit cu un alt dispozitiv complet funcțional.

Igienizare

Fiecare pachet LaMuntenia beneficiază de igienizare periodică gratuită a watercoolerului. Astfel, la fiecare 6 luni, dozatorul se poate igieniza complet gratuit. Mai mult, puteți apela oricând la acest serviciu contracost. Pe parcursul igienizării, veți primi un alt dispozitiv*** pentru a vă putea bucura în continuare de experiența LaMuntenia.

Apă care curge

De cele mai multe ori, pot exista mici scurgeri de apă ale dispozitivul****. Acest lucru se întâmplă deoarece recipientul nu a fost pus corespunzător. Pentru a evita aceste probleme, asigurați-vă că pâlnia dozatorului (partea superioară, locul unde se pune bidonul) este așezată corespunzător. Dacă totuși există scurgeri, trebuie să scoateți recipientul de apă, să opriți watercoolerul, să goliți toată apa din dispozitiv (folosind supapa din spatele dispozitivului) și să reluați procesul de alimentare cu apă. În final, reporniți dispozitivul după ce rezervorul cu apă a fost umplut.

Clauze și condiții

Atât watercoolerul, cât și celelalte produse menționate în contract, sunt exclusiv proprietatea LaMuntenia, acestea fiind oferite în cadrul unor pachete(abonamente) sub formă de custodie. Astfel : Este interzisă deteriorarea, modificarea, distrugerea, vânzarea watercoolerului. În caz contrar, se va achita contravaloarea menționată în contract. Este interzisă folosirea produselor cu alt conținut (apă de la robinet, apă din comerț, băuturi alcoolice, băuturi carbogazoase, sucuri), singurul produs folosit fiind apa LaMuntenia. Este obligatorie comanda lunară a pachetului ales prin contract. În caz contrar, se va factura automat suma aferentă pachetului pentru luna în care nu s-a comandat. Este interzisă încercarea proprie de reparare a watercoolerului. Este interzis returul altor produse decât cele primite în custodie (alt watercooler, recipiente cu alte etichete).

Mențiuni (*)

* La prima comandă, fiecare watercooler adus este nou și sigilat. Acesta este verificat și igienizat înainte de a pleca spre client de către echipa tehnică, motiv pentru care pot exista urme de apă pe suprafața dispozitivului. ** LaMuntenia nu își asumă responsabilitatea pentru problemele survenite ca urmare a instalației electrice deficitare, fără împământare, a clientului. De asemenea, fiecare dispozitiv trebuie amplasat corespunzător, așa cum este menționat în contract. *** Dispozitivul primit pe perioada igienizării celui din custodie nu este nou, însă funcționalitatea acestuia este identică și reprezintă doar un substituent temporar. **** LaMuntenia nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele daune provocate de scurgerea apei ca urmare a unei așezări greșite a recipientelor sau a plasării necorespunzătoare a watercoolerului.

Dispenser și consumabile

Atunci când alegi un pachet La Muntenia, specifică operatorului dacă dorești produse din gama consumabile și dispensere, iar acesta îți va oferi toate informațiile necesare.

Pompă electrică

Ideală pentru recipientele de 11L și 19L.
Dispozitivul este electric, iar încărcarea se face prin USB.
PREȚ : 45 LEI

Pompă manuală

Ideală pentru recipientele de 11L și 19L.
Dispozitivul se acționează manual, prin apăsări consecutive.
PREȚ : 32 LEI

Robinet tip ”valvă”

Ideal pentru recipientele de 11L.
Dispozitivul se utilizează manual, prin eliberarea protecției și apăsarea robinetului.
PREȚ : 45 LEI

Set pahare

Set 100 pahare de unică folosință.
Volum : 200 ml
PREȚ : 10 LEI/set 

Recipient 19L

Recipient gol de 19 litri .
Produs reutilizabil.
PREȚ : 45 LEI

Recipient 11L

Recipient gol de 11 litri.
Produs reutilizabil.
PREȚ : 40 LEI

Set 10 capace

Set de 10 capace din plastic.
Unică folosință.
PREȚ : 10 LEI/set

Suport pahare

Suport pentru pahare.
Se montează pe dozator.
PREȚ : 45 LEI

SUNĂ ACUM