Despre noi

Povestea noastră

În 2017, La Muntenia a luat naștere din dorința de a răspunde unei nevoi esențiale pe care am observat-o în viața noastră de zi cu zi: nevoia constantă de hidratare corectă. Provocările cotidiene ne-au arătat importanța vitală a hidratării, iar noi am dorit să oferim mai mult decât un simplu produs – am vrut să aducem un impact pozitiv în viețile oamenilor.

De la început, am dorit să fim mai mult decât un nume, un business sau un produs oarecare. Am vrut să împărtășim dorința noastră de bine, arătând că putem îmbina armonios necesitatea cu gustul, profunzimea și satisfacția. Astfel, am construit pas cu pas un vis devenit realitate.

Brand 100% românesc

La Muntenia este un brand 100% românesc, mândri de originea noastră într-o lume globalizată. Apa noastră este extrasă din foraje de mare adâncime(peste 130 metri) din straturile Fratesti, cunoscute pentru calitatea superioară a apei. Susținem producătorii locali, contribuind la echilibrul și hidratarea comunității noastre.

La noi, sănătatea și satisfacția utilizatorilor sunt prioritățile noastre principale. Am pus starea de bine a clienților pe un piedestal, lăsând alte aspecte să fie îndeplinite organic.

Procesul de îmbuteliere

La Muntenia oferă cea mai simplă și totuși cea mai importantă cale spre o viață sănătoasă: apa necarbogazoasă. Apa noastră este purificată microbiologic prin osmoză inversă și îmbogățită cu ozon, un dezinfectant natural extrem de benefic pentru corpul uman. Nu oferim doar un produs, ci o promisiune a binelui.

Îmbutelierea apei La Muntenia se realizează în condiții stricte de siguranță, respectând toate normele sanitare în vigoare. Depozitarea se face în spații special amenajate, menținând astfel calitatea apei și satisfacția consumatorului. Sistemul nostru HACCP garantează cel mai înalt standard calitativ. Apa este testată regulat, asigurând un reziduu sec minim, cel mai mic de pe piața din România.

Calitate și economie

Ne mândrim să oferim apa noastră la prețuri accesibile, fără a compromite calitatea. Dorim să împărtășim beneficiile apei pure cu cât mai mulți oameni, oferind servicii de înaltă performanță, seriozitate și excelentă la cele mai bune prețuri. Ne punem constant în locul clienților noștri, asigurându-ne că oferim cele mai bune soluții pentru hidratare.

Alege un partener pentru tine!

La Muntenia îți oferă oportunitatea de a te alătura unei rețele de franciză de succes, extinzându-ți afacerea în regiunea Muntenia și județele adiacente. Noi credem în puterea parteneriatului și în beneficiile pe care le putem aduce împreună comunităților noastre!

Certificări și îmbuteliere

Îmbuteliere în Condiții de Siguranță Maximă

La La Muntenia, ne asigurăm că procesul de îmbuteliere al apei noastre se desfășoară în cele mai stricte condiții de siguranță și igienă. Îmbutelierea apei se realizează conform unui sistem HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), un standard internațional recunoscut pentru managementul siguranței alimentare. Acest sistem garantează că fiecare pas al procesului de îmbuteliere este monitorizat și controlat pentru a elimina orice risc potențial.

Certificări și Avize în Vigoare

Suntem mândri să deținem toate avizele și certificările necesare, care atestă calitatea și siguranța apei noastre. Printre acestea se numără certificarea SR EN ISO 22000:2019, un standard internațional care specifică cerințele pentru un sistem de management al siguranței alimentare. Aceasta certificare confirmă că La Muntenia îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Verificări și Testări Frecvente

Calitatea apei La Muntenia este verificată și testată frecvent pentru a ne asigura că respectăm standardele riguroase pe care le-am impus. Testele periodice confirmă puritatea microbiologică a apei și asigură menținerea unui pH echilibrat și neutru. De asemenea, monitorizăm constant proprietățile apei pentru a ne asigura că rămâne la cele mai înalte standarde de calitate.

Tehnologie de Purificare Avansată

Apa La Muntenia este purificată prin osmoză inversă, un proces tehnologic avansat care elimină impuritățile și garantează o apă pură și sigură pentru consum. Ulterior, apa este îmbogățită cu ozon, care acționează ca un dezinfectant natural, contribuind la păstrarea prospețimii și purității apei.

Depozitare și Distribuție

Depozitarea apei îmbuteliate se face în condiții optime, în spații special amenajate pentru a menține calitatea și integritatea produsului. Distribuția se realizează cu atenție, asigurându-ne că fiecare client primește apa în cele mai bune condiții.

Angajamentul La Muntenia

Angajamentul nostru este de a oferi clienților noștri o apă de cea mai înaltă calitate, sigură și pură. Prin respectarea standardelor internaționale și implementarea celor mai bune practici de îmbuteliere și testare, garantăm că apa noastră îndeplinește cele mai exigente cerințe de siguranță și calitate. Alege La Muntenia pentru o hidratare sigură și sănătoasă, susținută de un proces de îmbuteliere de încredere și certificări recunoscute internațional.
SUNĂ ACUM