Alegerea unui abonament de apă pentru birou

Abonamente ideale pentru birou

Într-un mediu de lucru dinamic, menținerea unei hidratări corespunzătoare este esențială pentru sănătatea și productivitatea angajaților. La Muntenia oferă soluții perfecte prin abonamente de apa pentru birou, asigurând apă purificată prin osmoză inversă, livrare gratuită și dozatoare moderne.

De ce să alegi abonamentele La Muntenia pentru birou?

1. Apă purificată de cea mai înaltă calitate. La Muntenia folosește tehnologia osmozei inverse pentru a elimina până la 99% din impuritățile din apă, inclusiv bacterii, viruși și metale grele. Acest proces garantează că fiecare picătură de apă este pură și sigură pentru consum. Află mai multe despre osmoza inversă.

2. Livrare gratuită direct la birou. Ne asigurăm că nu trebuie să te preocupe aprovizionarea cu apă. Livrăm gratuit bidoanele de apă de 11 și 19 litri direct la birou, oferind confort și economie de timp. Acest serviciu acoperă București, Ilfov și Giurgiu, asigurându-ne că beneficiezi de cea mai bună apă fără niciun efort suplimentar.

3. Dozatoare moderne incluse. Abonamentele noastre includ dozatoare moderne și eficiente, care asigură o utilizare igienică și comodă a apei. Fiecare abonament vine cu un dozator nou, iar igienizarea acestuia este gratuită la fiecare șase luni, garantând astfel o utilizare sigură și igienică.

 

Beneficiile apei purificate pentru angajații tăi

1. Îmbunătățirea sănătății și productivității Apa purificată prin osmoză inversă ajută la detoxifierea organismului și îmbunătățirea funcțiilor cognitive. Angajații bine hidratați sunt mai alerți, mai productivi și mai puțin predispuși la oboseală și dureri de cap. Beneficiile apei purificate.

2. Gust proaspăt și plăcut Apa purificată de La Muntenia are un gust proaspăt și plăcut, fără mirosuri sau arome neplăcute. Aceasta încurajează consumul regulat de apă, contribuind la o hidratare adecvată pe parcursul zilei.

3. Sustenabilitate și responsabilitate La Muntenia promovează sustenabilitatea prin utilizarea bidoanelor reutilizabile și sprijinirea producătorilor locali. Alegând apa noastră, contribui la protejarea mediului și susținerea economiei locale.

 

Siguranță și certificare

La Muntenia respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Procesul nostru de îmbuteliere este realizat în condiții de maximă igienă și conformitate cu sistemul HACCP. Deținem certificarea SR EN ISO 22000:2019, care atestă angajamentul nostru pentru calitate și siguranță. Detalii despre certificările ISO.

Cum poți beneficia de abonamentele noastre?

La Muntenia oferă abonamente flexibile adaptate nevoilor fiecărei companii. Alege dintr-o varietate de pachete și bucură-te de livrare gratuită, dozatoare moderne și apă purificată de cea mai înaltă calitate. Contactează-ne pentru a discuta despre opțiunile de abonamente de apa pentru birou disponibile și pentru a vedea ce este perfect pentru tine.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

SUNĂ ACUM